"Rahsia & Panduan Lengkap
STEP-BY-STEP Melancong Ke PARIS
Secara Persendirian
& Berhemah"

Anda bercadang nak bercuti atau honeymoon ke PARIS
tapi masih tak ada pengalaman ke sana?

Atau...
Anda teringin nak ke sana tapi tak ada bajet yang banyak?

 

AWAS!
Disebabkan kadar pertukaran wang asing yang TINGGI di Eropah, ramai yang mengatakan wang akan keluar
mencurah-mencurah macam air ketika bercuti di sana!

Tetapi...

Tahukah anda bahawa jika anda membuat persediaan
yang betul sebelum ke sana, anda boleh bercuti dengan selesa
dan berhemah di semua tempat menarik di sana!


Kini, anda boleh merancang & menguruskan MASA & WANG
anda dengan sebaiknya semasa bercuti di seluruh Kota PARIS!


Daripada:
Azwan Aziz
Tarikh:
Per:
Rahsia & Panduan Lengkap Step-By-Step Bercuti di Paris

Bonjour!

Salam sejahtera sahabatku, warga Malaysia yang suka melancong!

Adakah anda juga bercita-cita untuk melancong atau bercuti ke Paris? Tahukah anda bahawa Paris adalah salah satu tempat percutian yang paling menarik dan menakjubkan di dunia ini? Dan tidak hairanlah saban tahun berjuta-juta pelancong dari seluruh dunia akan ke sana untuk menikmati percutian yang paling indah dalam hidup mereka bersama orang yang tersayang...

Hi! Nama saya Azwan. Saya adalah perunding pelancongan anda! Tugas saya adalah untuk memberikan panduan dan khidmat rundingan yang lengkap kepada individu yang menghadapi masalah dalam menentukan destinasi percutian mereka di luar negara. Bagi mereka yang bermasalah untuk menentukan tempat percutian mereka, saya syorkan untuk ke Paris! Mengapa saya begitu berani syorkan kota ini kepada anda??


Ya, saya berani berkata sedemikian kerana saya sudah banyak kali berpeluang ke sana dan walau berkali-kali ke sana, tidak pernah sekali pun saya berasa bosan! Nak tahu sebab apa? Sebab kota Paris sungguh indah dan terlampau banyak tempat menarik yang patut saya kunjungi! Tapi sayangnya, saya tahu di luar sana ramai dikalangan anda yang tidak tahu bagaimana caranya untuk mendapatkan percutian yang menarik di Paris tanpa membelanjakan sebegitu banyak wang!

Jangan khuatir wahai sahabat! Sekarang saya ingin memberikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelancong Malaysia hadapi ketika bercuti di Paris.

Dan...anda bertuah kerana saya sudi berkongsikan pengalaman saya ini kepada anda! Dengan bantuan saya ini, saya yakin anda akan dapat menikmati percutian di Paris ini dengan mudah, lancar dan semestinya berhemah tanpa membelanjakan banyak wang anda!

Kenapa PARIS...??

Cuba lihat video ini, seluruh dunia memuji kecantikan
dan keseronokan ketika berada di Paris!


 

Lihat ini juga...

 

Dan ini...

 

Dan banyak lagi yang memuji-muji keindahan kota Paris.
Ada yang menggelarkan kota ini sebagai
Kota Cinta, Kota Fesyen, Syurga Shopping
dan lain-lain lagi..


Adakah anda juga teringin nak bergambar
berlatar-belakangkan
tempat-tempat menarik di Paris seperti ini??


  
     
Saya yakin, sekarang anda pun mesti teruja dan berminat
nak melancong ke sana kan??

Sekarang, cuba tanya diri anda sendiri.
Adakah anda :

Bercita-cita untuk melancong ke Paris tapi tak ada banyak wang untuk ke sana dan tak tahu macamana nak bercuti secara berhemah di sana?

Bercadang untuk berhoney moon di Paris bersama orang yang tersayang, tapi tak tahu bilakah masa yang paling baik dan sesuai untuk ke sana dan tempat apakah yang perlu anda lawati?

Nak tahu tentang sejarah dan tempat-tempat menarik di kota Paris secara keseluruhannya?

Akan ke Paris tak lama lagi atas urusan kerja, tapi tak tahu macamana situasi dan dapatkan makanan HALAL di sana?

Akan melancong ke Paris tak lama lagi, tapi nak tahu panduan dan tips untuk menjadikan percutian di sana suatu yang paling menyeronokkan dalam hidup anda tanpa mengupah tour guide atau tour leader di sana?

Nak melancong ke Paris, tapi tak tahu apa tindakan step-by-step yang patut dilakukan dan apa yang perlu disediakan?

Akan ke Paris, tapi nak tahu apa tindakan yang perlu dilakukan sekiranya berlaku kemalangan atau kecemasan ketika berada di sana?

Ingin bercuti sepuasnya di Paris, tapi hanya ada masa selama 1, 2 atau 3 hari sahaja di sana?

Nak bercuti ke Paris, tapi tak tahu dan takut untuk berhubung dan berkomunikasi apabila berada di sana?

Nak dapatkan tips jimat wang untuk memilih hotel, public transport dan juga tempat makan semasa bercuti di Paris!

Nak tahu tempat yang paling best untuk bershopping di kota Paris dan di mana kawasan yang perlu anda elakkan?

 Jika YA,
saya sarankan kepada anda untuk mendapatkan
satu rahsia & panduan lengkap
daripada saya yang berpengalaman,
khas untuk membantu anda dan para pelancong Malaysia
yang akan bercuti ke Paris......


 

 



Oleh itu...
Dengan segala hormatnya,
saya ingin
memperkenalkan:

 

 


 

E-book

Rahsia & Panduan Step-By-Step Bercuti di Paris
Secara Persendirian & Berhemah!

YA! Inilah “Secret” Yang Saya Simpan Selama Ini.
Kini Saya Ingin Bongkarkan, Istimewa Untuk Anda!

Nak tahu kenapa anda perlu dapatkan E-book ini?

Baiklah, ini dia antara isi kandungan menarik E-book
 
Rahsia & Panduan Step-By-Step Bercuti di Paris
Secara Persendirian & Berhemah!

Mari mengenali Paris secara keseluruhan.
Bagaimana ingin merancang perjalanan anda dengan BAIK!
Tips penerbangan dan perjalanan ke kota Paris.
Tips penginapan hotel 'bajet' terbaik di Paris.
Tips dan panduan lengkap sistem pengangkutan di Paris.
Tips terbaik "Jalan-Jalan Cari Makan" di Paris.
Tips dan panduan berkomunikasi ketika di Paris.
Panduan keselamatan dan kecemasan semasa berada di Paris.
"The Best of Paris!"
Tips shopping di Paris.

Lihatlah contoh-contoh snap shot kandungan E-book
yang mempunyai total 135 m/s ini.
Ianya dalam bentuk penceritaan bergambar
yang amat menarik supaya anda tidak berasa bosan!


Saya yakin, anda akan terhibur dengan kisah perjalanan
saya dan tips serta panduan yang saya berikan ini!
 

    

NANTI DULU!!

Jika Anda Membuat Pembelian Sekarang,
Saya Akan Berikan Anda 3 Killer Bonus
Bernilai RM80 Secara PERCUMA!!
Terbaik Lah...
 

BONUS #1 :

"68 Tempat Menarik di PARIS - Sejarah & Panduan!"

E-book yang menerangkan tentang sejarah kesemua tempat menarik di Paris mengikut senarai ranking paling ramai pelancong yang terkini!

Harga sebenar: RM40

 


BONUS #2 :

"Kamus Ringkas English-French & Checklist Bercuti ke PARIS"

E-book yang mengandungi tunjuk-ajar pertuturan asas yang penting kepada anda semasa berada di Paris. Juga disertakan senarai checklist persiapan anda untuk bercuti ke Paris!

Harga sebenar: RM25

 


 

BONUS #3 :

"Peta Lengkap Kota PARIS"

Dengan memiliki peta lengkap ini, anda akan dapat menakluki kota Paris dengan bersendirian tanpa perlu mengupah Tour Guide!

Harga sebenar: RM15


TAWARAN SEMENTARA SAHAJA!

Jaminan 60 Hari Wang Dikembalikan!



Percayalah wahai sahabat!

Di luar sana anda tak akan berjumpa dengan mana-mana
produk panduan lengkap step-by-step seperti ini!

Jika ada, ianya adalah panduan secara GENERAL sahaja!


LIHAT APA KATA PEMBELI E-BOOK INI:
 

Saya amat berpuas hati dengan content ebook ini yang menceritakan pengalaman
sebenar penulis. Panduan dan tip-tip yang diberikan amat membantu
saya ketika di Paris! Terima Kasih Azwan Aziz!!


Ahmad Nadzirin Ahmad Burhanuddin
Penyelidik
Kota Bharu, Kelantan.

 

Wah, kandungan yang amat menarik dan detail. Saya yang xpergi lagi ke Paris pun, dah boleh rasa  keseronokan apabila ada di sana nanti...tak sabarnye menghitung hari ke sana bersama orang yang tersayang.....
Paris, here i come! TQ AA!


Ahmad Afiq Pauzi
Jurutera
Bandar Baru Bangi, Selangor.


Di Paris atau di Eropah, anda mungkin boleh
memiliki buku panduan bercuti di Paris
secara GENERAL dengan harga
25 EURO atau bersamaan dengan RM 100!!
 

 

Tetapi sekali lagi diingatkan, panduan yang ada
di pasaran itu hanyalah panduan
secara GENERAL sahaja tau!!!


DAN....KALI INI,
UNTUK
200 73 PEMBELI PERTAMA SAHAJA;
SAYA AKAN BERIKAN DENGAN HARGA ISTIMEWA
UNTUK DAPATKAN E-BOOK


Rahsia & Panduan Step-By-Step Bercuti di Paris
Secara Persendirian & Berhemah!

+
3 Bonus Percuma
 

IAITU DENGAN HARGA TOTAL HANYA



RM50
(Diskaun 50%)
(Selagi masih ada kuota pembelian!)

 

JADI, APA TUNGGU LAGI??

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM
KUOTA PEMBELIAN TAMAT!!
 


 


Saya yakin, anda akan berpuas hati
dengan pembelian E-BOOK ini
kerana saya telah mengambil masa yang sangat lama
untuk menyiapkan E-BOOK yang sebegini LENGKAP!!

 

Yang benar,


Pakar Perunding Pelancongan ke PARIS
rahsiacutiparis [at] gmail.com


P.S: Anda tidak akan jumpa rahsia dan panduan lengkap bercuti di Paris ini dimana-mana melainkan melalui laman web ini sahaja. Oleh itu usah bazirkan masa anda mencari disetiap laman web lain atau di kedai-kedai berhampiran anda!

P.P.S: Tawaran diskaun 50% (Harga jualan RM50) ini terhad dan sah untuk pembelian di sini sahaja selagi kuota masih diperuntukkan. Tiada jaminan harga ini akan kekal walaupun esok pagi!